LIED KINDERBOEKENWEEK

Voor de Kinderboekenweek van 2020 werd er natuurlijk óók een lied gemaakt: "En toen?"

Tekst: Buro ZINvol 

Muziek: Cher Burhenne en Leo de Ronde 

Zang: Mila en Soleil Thönissen

Clip (zie Facebook): Cher Burhenne   

-----------------------------------------------

Voor de Kinderboekenweek van 2019 met als thema "Vervoer", schreef Buro ZINvol een lied met als titel: Reis je mee?

De muziek werd erbij gemaakt door Cher Burhenne en Leo de Ronde.

Zang: de zusjes, en mijn oud-leerlingen, Mila en Soleil Thönissen uit Steyl.

SCHRIJVEN VOOR BEDRIJVEN

Heb je al eens de website bekeken van Sta in Balans, praktijk voor coaching, familieopstellingen en energetische behandelingen in Tegelen? Ik schreef de teksten bij de fotorol. www.sta-in-balans.nl

 

Een prikkelende flyer om een product of dienst van je bedrijf onder de aandacht te brengen. Voor kunstenaar Huub Rossel uit Tegelen en zorgaanbieder Plus Extra maakte Buro ZINvol tekst en ontwerp voor een flyer. Ook het drukwerk kun je aan Buro ZINvol uitbesteden zodat je een kant en klaar product krijgt overhandigd. 

 

Een inspirerende quote voor op de muur? Een gedicht op plexiglas? Maak indruk op je klanten met mooie woorden die weergeven waar je als bedrijf voor staat. Kapsalon Diana uit Steyl ging je voor. Ook voor particulieren is deze service mogelijk!

 

Voor Steelsilhouette schreef Buro ZINvol liefdevolle teksten voor op platen van Cortenstaal. Te koop via de website van Steelsilhouette. 

 

Ook voor schoonmaakbedrijf Superclean mocht Buro ZINvol al verschillende keren gepersonaliseerd schrijfwerk leveren. 

Ook voor jouw bedrijf zet ik me graag in om creatief maatwerk te leveren!

 

AUDIOTOUR

Voor het Missiemuseum in Steyl, schreef ik de Kinderaudiotour die in november 2019 in gebruik is genomen. Een bere-interessante klus die iedereen laat kennismaken met het verhaal achter de bijzondere collectie van opgezette dieren en volkenkundige voorwerpen. Zie ook https://missiemuseumsteyl.nl  

 

ZORGCENTRUM 

Voor Zorgcentrum La Providence in Grubbenvorst schreef ik een huis-lied op de melodie van "Nao 't Zuuje" van Lex Uiting. Uiteraard met toestemming. 

 

JAARBOEK BUUN 

Gastschrijver, editie 2020

 

JUNIORUNIVERSITEIT 

Mijn kennis, ervaring en creativiteit als leerkracht komt goed van pas als educatief auteur bij Junioruniversiteit. Junioruniversiteit maakt digitale thematische projecten voor leerkrachten op basis van kinderboeken. In 2022 hoop ik een inspirerend project te mogen aanleveren.